Venus vs. Me

Venus vs. Me

Nathalie Teirlinck, Belgjikë, 2009HD, Colour, 26'

E ngatërruar në një botë mendimesh, 20-vjeçja Marie e ka të vështirë të rritet. Kur nëna e saj e sjell një të dashur të ri në shtëpi, shumë pyetje mbesin pa u përgjigjur, kurse komunikimi duket i pamundur. E shfrenuar, Marie tenton ta kthejë nënën e saj, derisa në qetësi, ajo e gjen ngushëllimin në një botë kujtimesh.

Shfaqja:
01 Gusht, Kino ne Lum, 22:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Nathalie Teirlinck
Producent: Xavier Rombaut
Kinematograf: Rik Zang
Editor: Dieter Diependaele
Zëri: Raf Enckels

Biografia e autorit

Born in 1985, she graduated from the Belgian film school KASK in Ghent in 2007. Besides her short films, she has also made several music videos, as well as a multimedia performance
“Send All Your Horses”, which merged film and theatre. She is currently working on her first feature film.

Çmimet dhe Festivalet:

Berlin International Film Festival – Berlinale Shorts 2010, Germany. Berlin Short Film Nominee – European Film Awards 2010.

Kontakt

Emerald Films
Graslei 12 9000 Gent Belgium
info@emeraldfilms.be


kthehu te lista