Derby

Derby

Paul Negoescu, Gjermani/Rumani, 201035mm, Colour, 15'

Mircea e ka një vajzë 15 vjeçe, i dashuri së cilës është ftuar të darkojë me ta. Ai mbërrin më herët dhe menjëherë shkojnë në dhomën e saj të fjetjes. Derisa Mircea shikon televizor, nga dhoma e fjetjes dëgjohen rënkimet vajzës së tij. Darka ia fillon dhe Mircea e kupton që i dashuri e simpatizon një ekip tjetër futbolli.

Shfaqja:
06 Gusht, Kino Bahce, 20:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Paul Negoescu
Producent: Paul Negoescu
Kinematograf: Andrei Butica
Editor: Alexandru Radu
ZĂ«ri: Dan-Stefan Rucareanu

Biografia e autorit

Born in 1984 in Bucharest, he graduated in film directing from the National Film School. He directed several shorts, selected and awarded in many international film festivals (Berlinale, Rotterdam, London, Slamdance). His film “Renovation” was nominated at the European Film Academy Awards in 2009. He is also the artistic director of Romania’s Timishort Film Festival.

Çmimet dhe Festivalet:

Berlin International Film Festival 2010, Germany. NexT Int'l Short and Medium Length Film Festival Bucharest 2010, Romania. Piemonte Film Festival Torino 2010, Italy.

Kontakt

Papillon Film
Paul Negoescu
paul.ego@gmail.com


kthehu te lista