Cunami

Cunami

Shaqir Veseli, Shqipëri, 200835mm, Colour, 7'

Cunami paraqet një forcë marramendëse që mund ta shkatërrojë natyrën, njëjtë si intrigat që mund ta shkatërrojnë ndërgjegjen njerëzore.

Shfaqja:
06 Gusht, Kino Bahce, 20:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Shaqir Veseli
Producent: Artan Maku
Editor: Shaqir Veseli

Çmimet dhe Festivalet:

Tirana Film Festival 2008, Albania. AniMadrid 2008, Spain.

Kontakt

Artan Maku
Rruga "Lidhja e Prizrenit" pall 7 ap 30
Tirana, Albania
artanmaku@yahoo.com


kthehu te lista