Dónde está Kim Basinger?

Dónde está Kim Basinger?

WHERE IS KIM BASINGER?

Edouard Deluc, Francë, 201035mm, B&W, 30'

Marcus bashkë me vëllain e tij aterojnë në Argjentinë për ta festuar martesën e kushëririt të tyre dhe për t’i zbuluar kënaqësitë e kryeqytetit – Buenos Aires. Marcus është i gëzuar, derisa Antoine, të cilin sapo e ka lënë e dashura, është plotësisht i dëshpëruar. Marcus ka vendosur t’ia kthejë disponimin të vëllait.

Shfaqja:
01 Gusht, Kino ne Lum, 22:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Edouard Deluc
Producent: Emmanuel Agneray, Jérôme Bleitrach
Kinematograf: Leandro “Negro” Filloy
Editor: Marie-Jo Audiard
Zëri: Damian Montes Calabro

Çmimet dhe Festivalet:

Grand Prix; Canal+ award; Special Mention by the Young Jury; and Mention for the Interpretation Duet – Clermont-Ferrand Film Festival 2010, France. Jury Award – Brussels Short Film Festival 2010, Belgium. Young Audience Award and Jury Award – Brest European Film Festival 2009, France.

Kontakt

Bizibi
119, rue du Faubourg Saint-Antoine
Paris, France
elbizibi@free.fr


kthehu te lista