Erasing David

Erasing David

Fshirja e David-it

David Bond, Britania e Madhe, 200935mm, Colour, 78'

David Bond jeton në një nga shtetet më të avancuara për vëzhgimin e qytetarëve të saj. Ai vendos ta shohë se sa dinë kompanitë private dhe qeveria për të, duke u vendosur nën vëzhgim dhe pastaj duke tentuar të ikë – vendim ky që ia ndryshon jetën përgjithmonë. Gruan e tij shtatzënë dhe fëmijën e vogël i lë prapa. Atë e kërkojnë anekënd shtetit në një rrugëtim drithërues, që e shtyn të mendojë mirë për kuptimin e privatësisë – dhe humbjen e saj.

Shfaqja:
04 Gusht, Kino Bahce, 22:15

Kategoria:
View From The World

Regjisor: David Bond
Producent: Ashley Jones, Melinda McDougall
Kinematograf: Annemarie Lean-Vercoe, Gavin Northover
Editor: Steve Barclay, Wojciech Duczmal

Biografia e autorit

An award-winning director, producer and writer of documentary, commercial and short film projects, he graduated from the Met Film School in 2004 and since then has completed various film projects exploring social and political themes. “Erasing David” is David’s first feature documentary. David co-runs production company Green Lions with his creative partner Ashley Jones and is currently in development of several projects, including new feature docs, a radio series for the BBC and a book about his adventures on the run.

Çmimet dhe Festivalet:

CPH:DOX 2010, Denmark.

Kontakt

114a Hoxton Street,
London N1 6SH
hello@greenlions.com


kthehu te lista