Kempinski

Kempinski

Neil Beloufa, Francë, 2007Beta SP, Colour, 15'

Në Kempinski, banorët e prezantojnë vendin. “Sot kemi një qendër hapësinore. Së shpejti do të dërgojmë një numër të caktuar satelitësh në orbitë, me anë të të cilëve do të mund të kemi më shumë informata mbi yjet e tjerë.”

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Lumbardhi, 16:00

Kategoria:
Oberhausen On Tour

Regjisor: Neil Beloufa
Producent: Neil Beloufa
Kinematograf: Balthazar Auxietre, Neil Beloufa
Editor: Neil Beloufa
Zëri: Grégoire Bourdeil, Maya Palma

Biografia e autorit

Born in 1985 in Paris, Neil is a student of Beaux-Arts (ENSBA) and Decorative Arts (ENSAD) in Paris. He is currently on a university exchange with the United States.

Çmimet dhe Festivalet:

International Short Film Festival Oberhausen, Germany, 2007. International Independent Film Festival IndieLisboa 2010, Portugal.

Kontakt

Galerie LHK
6 rue Saint Claude
75003 Paris, France
info@galerielh.com


kthehu te lista