John and Karen

John and Karen

Matthew Walker, Britania e Madhe, 2007Mini DV, Colour, 3'

Pinguines Karen, nuk i vjen mirë kur e sheh ariun polar John në pragun e shtëpisë së saj. Fjalosja e natës së kaluar ia ka prishur disponimin, kurse John është në thera. Ai ka pasur kohë që të mendojë, dhe kështu e ka sajuar një kërkimfalje, me të cilin ai shpreson t’ia zbusë hidhërimin Karen-it; vetëm se atij i duhet ta ketë rastin ta thotë këtë me zë të lartë. Një çaj dhe një bisedë ulur do të ishte ide e mirë. Karen pranon me gjysmë zemre.

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Lumbardhi, 16:00

Kategoria:
Oberhausen On Tour

Regjisor: Matthew Walker
Producent: Sarah Cox
Kinematograf: Matthew Walker
Editor: Ben Lole
Zëri: Oliver Davis, Tom Russell

Biografia e autorit

Graduated from Newport College Wales with his first film "Astronauts", which went on to win ten awards, including Best Student Film at the British Animation Awards and Best Graduation Film at Annecy International Animation Festival. "John and Karen" is Matthew's second film.

Çmimet dhe Festivalet:

International Short Film Festival Oberhausen 2007, Germany. Best Animation – Melbourne International Film Festival 2008, Australia. Best Short Short – Aspen Short Fest 2008, USA. International Festival for Animation and Short Films, Filmfest Dresden 2008, Germany. Uppsala ISFF 2007, Sweden.

Kontakt

Arthur Cox Ltd.
16 Whitehouse Street, Bristol BS3 4AY UK
info@worldofarthurcox.co.uk


kthehu te lista