Parlez-moi d’amour

Parlez-moi d’amour

Tell Me About Love

Alexia Bonta, Belgjikë, 2007Beta SP, Colour, 14'

Në një dhomë spitali ndodhen dy gra, të cilat janë pranë vdekjes. Ato flasin për dashurinë. Më fol për dashurinë…

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Lumbardhi, 16:00

Kategoria:
Oberhausen On Tour

Regjisor: Alexia Bonta
Producent: Alexia Bonta
Kinematograf: Émilie Gueret
Editor: Raphaël Albardier
ZĂ«ri: Alexia Bonta

Çmimet dhe Festivalet:

International Short Film Festival Oberhausen 2007, Germany. DocLisboa – Lisbon International Documentary Film Festival 2008, Portugal.


kthehu te lista