A Journey across Grandmother

A Journey across Grandmother

Meghana Bisineer, Britania e Madhe, 200516mm, Colour, 6'

Një film i vizatuar për mrekulli, që me elegancë depërton në damarët e ndryshëm të marrëdhënies në mes gjyshes dhe mbesës.

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Lumbardhi, 16:00

Kategoria:
Oberhausen On Tour

Regjisor: Meghana Bisineer
ZĂ«ri: Andre Runo

Biografia e autorit

Born and brought up in Bangalore, India, Meghana obtained her first degree from the National Institute of Design, before moving to the UK to obtain a masters degree in animation in 2006 from the celebrated Royal College of Art. "A Journey across Grandmother" was Meghana’s graduation degree.

Çmimet dhe Festivalet:

International Short Film Festival Oberhausen 2007, Germany. Australian International Animation Festival 2007, Australia.

Kontakt

Meghana Bisineer
megbisineer@gmail.com


kthehu te lista