Care

Care

Corinna Faith, Britania e Madhe, 2006Beta SP, Colour, 19'

Mali viziton shtëpitë e të moshuarve dhe u ndihmon atyre të bëjnë punët që ata nuk mund t’i bëjnë më vetë. Por kur hyn në shtëpinë e një klienti të quajtur Archie, ai kupton që as ai e as ndihma e tij nuk janë të mirëseardhur.

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Lumbardhi, 16:00

Kategoria:
Oberhausen On Tour

Regjisor: Corinna Faith
Producent: Rachel Bailey, Tracy Bass
Kinematograf: Chirs Cox
Editor: Kant Pan
Zëri: Max De Wardener

Biografia e autorit

Corinna graduated from University of Westminster in 1996 with First Class Honours after completing their Film and Video arts degree, with a specialty in cinematography. She went into documentary after being given her first opportunity to direct through a competition run by Channel 4 that allowed newcomers to make 10-minute documentaries.

Çmimet dhe Festivalet:

Best Short Film Nomination – BAFTA Film Awards 2007, UK.

Kontakt

Corinna Faith


kthehu te lista