Rugby Boyz

Rugby Boyz

Khavn De La Cruz , Filipinet, 2006DVD, Colour, 7'

Për të luajtur ragbi ju nevojiten tri gjëra: pasim i mirë, intervenim i mirë mbrojtës dhe arsye e mirë. “Rugby çunat” i kanë këto të tri me shumicë – ata nuk e luajnë ragbin, sportin, ata e nuhasin tretjen Rugby. Në ndërkohë, ata tregojnë barcoleta me vampirë, flasin për vdekjet në lum dhe kërcejnë në ujërat e turbullta. Nga karioke barat e deri te vrimat e notit, këta çuna na tregojnë si pasohet, si ndalohet, si hidhet, si qeshet dhe si durohet. Për bukuri.

Shfaqja:
06 Gusht, Kino Lumbardhi, 14:00

Kategoria:
8 Shorts - This Is Not A Film By Khavn

Regjisor: Khavn De La Cruz
Producent: Khavn De La Cruz, Chits Jimenez
Kinematograf: Albert Banzon
Editor: Caloy Carlos

Biografia e autorit

Be aware: while you're sitting in the cinema and watching the KHAVN Programme, his next film will be edited, a new poem will be written, a new song composed and another piano played. Diving into his poetry ("Ultraviolins"), his work as a musician and composer is all just logical and straight-lined: Telling and showing his stories on a certain level, where he does not need pictures anymore. In his complete work, Khavn is still fully aware of the history of his country and introduces us to his world, giving us a wild mixture, for years now, of horror, poetry, Philippine history, love, punk, emptiness and voluminous nostalgia. Khavn's very own argument seems assignable to the generation of the now 37 years old director: "Film is dead, please omit flowers". And even if there is still film it is all about rhythm, so "Let there be music".

Kontakt

Filmless Film
Khavn De La Cruz, Philippines
oracafe@rocketmail.com


kthehu te lista