The Edge of Dreaming

The Edge of Dreaming

Tehu i ëndërrimit

Amy Hardie, Skoci, 2009HD, Colour, 73'

Nëse e ëndërron vdekjen tënde, a mund të realizohet? Amy, 48 vjeçe dhe nënë e lumtur e tre fëmijëve, ëndërroi që i kishte vdekur kalit. Kur u zgjua, ajo e gjeti kalin të vdekur. Pastaj, ajo ëndërroi që i kishin mbetur vetëm 12 muaj për të jetuar...

Shfaqja:
06 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 16:00

Kategoria:
View From The World

Regjisor: Amy Hardie
Producent: George Chignell, Lori Cheatle, Doug Block
Kinematograf: Amy Hardie Ian Dodds
Editor: Ling Lee
Zëri: Gunnar Oscarsson

Biografia e autorit

A documentary director/producer with several international awards, she graduated from the National Film and Television School with the BP Expo award for best U.K. graduation film. She set up the Scottish Documentary Institute in 2004 with Noe Mendelle, and also created Docspace, dedicated to increasing the audience for serious documentaries. The Edge of Dreaming is her first personal film.

Çmimet dhe Festivalet:

IDFA 2009, Holland, Thessaloniki DFF, Greece. BAFICI 2010, Argentina.

Kontakt

Passion Pictures
c/o SDI, 74 Lauriston Place
Edinburgh EH3 9DF, Scotland
a.hardie@eca.ac.uk


kthehu te lista