Isältä pojalle

Isältä pojalle

FATHER TO SON

Visa Koiso-Kanttila, Finlandë, 2004DigiBeta, Colour/B&W, 70'

"Baba-bir" është film dokumentar mbi fëmijërinë dhe atësinë. Filmi ia hedh një vështrim marrëdhënies në mes baballarëve dhe bijve përmes syve të një familje. Katër gjenerata të meshkujve paraqiten në film.

Shfaqja:
05 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Visa Koiso-Kanttila
Producent: Gerillafilmi Oy
Kinematograf: Marita Hällfors
Editor: Tuula Mehtonen
Zëri: Pirkko Tiitinen

Biografia e autorit

Born in Finland in 1970, he graduated from The Turku School of Art and Media in 1996 and studied Documentary Film in The New School University and Film/Video Art in New York in 2000 – 2001. He produces his films in co-operation with his wife and colleague, and has won several awards in film festivals.

Çmimet dhe Festivalet:

Best Nordic Documentary – Nordisk Panorama 2004, Reykjavik, Iceland. First Prize Documentary Films – Kazimierz Dolny Film Festival 2005, Poland. IDFA 2004, Amsterdam.

Kontakt

Guerilla Films Ltd.
Kiusatie 7 b
02770 Espoo
+358 44 3813 224
info@guerillafilms.fi


kthehu te lista