Aiti Ei Enaa Keilaa

Aiti Ei Enaa Keilaa

Mother Doesn't Bowl Anymore

Teemu Nikki, Finlandë, 2009DigiBeta, Colour, 10;

Një skinhed i ri nazist i quajtur Väino, kthehet nga burgu në shtëpi. Nëna nuk është aty, por vetëm vëllai i madh. Vëllai i madh nuk i tregon ku gjendet nëna, por për një arsye të çuditshme, banesa është e mbushur me mish të gjallë

Shfaqja:
02 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Teemu Nikki
Producent: Teemu Nikki
Kinematograf: Tuomas Seppänen
Editor: Teemu Nikki
Zëri: Aleksi Koskinen

Biografia e autorit

Thirty-two years old, this pig farmer’s son, has directed plenty of commercials and music videos. He had also made a few short films.

Çmimet dhe Festivalet:

Tampere Film Festival 2010, Finland.

Kontakt

Tampere Film Festival 2010, Finland.


kthehu te lista