Kulla e Sahatit

Kulla e Sahatit

The Clock Tower

Arzana Kraja, Kosovë, 2009DV, Colour, 27'

Rrëfim i shkurtër për një vend të vogël, ku njerëzit nuk e respektojnë kohën dhe fillojnë të kenë çrregullime të kohës së tyre personale. Rrëfimi tregohet nga këndvështrimi i kohës, e cila zemërohet nga kjo shpërfillje dhe vendosë të mos punojë më për këta njerëz. Personazhet mundohen të gjejnë shpjegim shkencor për këtë fenomen, por nuk ia dalin. Për këtë çrregullim, ata vendosin ta fajësojnë mjeshtrin e orëve të qytetit dhe e thërrasin atë për ta gjetur zgjidhjen.

Shfaqja:
05 Gusht, Kino Lumbardhi, 18:00

Kategoria:
Gara Kombëtare

Regjisor: Arzana Kraja
Producent: Shkumbin Istrefi
Kinematograf: Fitim Shala
Editor: Faton Hasani
ZĂ«ri: PĂ«llumb Ballata

Biografia e autorit

Born in 03/01/1981 in Prishtina, Kosovo. Studied film directing in University of Prishtina. Author of seven short films. Organizer of "Skena UP" Student's Film and Theater Festival 2002 – 2008. Producer of local sit-com in Kosovo, "Kafeneja Jone".

Çmimet dhe Festivalet:

PriFilmFest. Sofia International Film Festival

Kontakt

Creative Factory "ISSTRA"
Rr. Nena Tereze, Prishtinë
+377 44 50 30 40
isstra@isstra.com


kthehu te lista