Last Orders

Last Orders

Avni Ahmetaj, Kosovë, 2009DV, Colour, 9'

Rruga Shën Meri në Kardif është e njohur për festivalin e saj të të pirit gjatë fundjavës. Studentët dhe turistët vijnë nga vende të ndryshme që të marrin pjesë në këtë kulturë të pijes, që është bërë sinonim me qytetin e Kardifit. Njerëzit duke vallëzuar, zvarritur, pshurrur, kënduar, ngrënë, vjellë, përlarë dhe rrahur janë bërë spektakël i shpeshtë. Ose jeni të dashuruar në të ose e urreni.

Shfaqja:
06 Gusht, Kino Lumbardhi, 18:00

Kategoria:
Gara Kombëtare

Regjisor: Avni Ahmetaj
Producent: Avni Ahmetaj , SinéadO’Buachalla
Kinematograf: Mattia Spinelli
Editor: Avni Ahmetaj
ZĂ«ri: Arnaldo Hernandez DĂ­az

Biografia e autorit

Authors took a mid career brake on 2007-2008 to enrol on the MA International Journalism at Cardiff University. After earning their MA degrees they continue their television careers in UK, Italy, Cuba and Kosovo.

Kontakt

Avni Ahmetaj
Kosovo
+377(0)44112117
avniahmetaj@hotmail.com


kthehu te lista