Benigni

Benigni

Pinja Partanen, Jasmiini Ottelin, Elli Vuorinen, Finlandë, 2009Beta SP, Colour, 8;

Një muzikant që luan në ksilofon e dallon një tumor, duke u rritur shumë shpejt nën dorën e tij. Duke tentuar ta heqë, e zbulon që tumori ka disa tipare jo të zakonshme.

Shfaqja:
06 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Pinja Partanen, Jasmiini Ottelin, Elli Vuorinen
Producent: Pinja Partanen, Jasmiini Ottelin, Elli Vuorinen
Kinematograf: Pinja Partanen, Jasmiini Ottelin, Elli Vuorinen
Editor: Pinja Partanen, Jasmiini Ottelin, Elli Vuorinen
Zëri: Eerikki Heurlin

Biografia e autorit

Pinja Partanen (1984), Jasmiini Ottelin (1982) and Elli Vuorinen (1985) are studying at the Animation Department of the Arts Academy at the Turku University of Applied Sciences. Benigni is their first stop-motion animation.

Çmimet dhe Festivalet:

Tampere Film Festival 2010, Finland. Annecy Festival 2010. Angers Film Festival 2010.

Kontakt

Arts Academy at Turku University of Applied Sciences
Eija Saarinen, Linnankatu 54, 20100 TURKU, Finland
+358 2 2633 5219
eija.saarinen@turkuamk.fi


kthehu te lista