Viimeinen Elefanti

Viimeinen Elefanti

THE LAST ELEPHANT

Antti Laakso, Finlandë, 2008BetaCam, Colour, 9'

Djali elefant jeton me babanë e tij krokodil në një rrokaqiell. Fëmijëria e tij e lumtur rrezikon të zhduket nga makthet e shpeshta dhe një zbrazëti e çuditshme që e ndjen në brendi.

Shfaqja:
05 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Antti Laakso
Producent: Turun AMK
Editor: Brunou Miki, Sonotone
Zëri: Antti Laakso, Jorma Palova

Biografia e autorit

Born in Finland in 1982, he graduated from Turku Arts Academy's Animation Department in 2008. "The Last Elephant" is his graduation film.

Çmimet dhe Festivalet:

Golden Gunnar Award for Best Nordic-Baltic Student Film – Fredrikstad Animation Festival, Norway. Best Student film – Balkanima Animation Festival 2009, Belgrade, Serbia. Best Student Film – Blue Sea Film Festival 2009, Rauma, Finland. Mumia Underground World Animation Festival 2010, Spain.


kthehu te lista