Deep Six

Deep Six

Hedhja

Sami van Ingen, Finlandë, 200735mm, Colour, 15'

Filmi i ka tri pikënisje: një narracion i shkurtër, i ripunuar, nga filmi i klasit B të Hollivudit ("Tërbimi", 1998); një tentim për ta përdorur fotokopjen me ngjyra si estetikë kinematike; si dhe eksplorimin e linjës së kornizës si element dinamik vizual.

Shfaqja:
02 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Sami van Ingen
Producent: Sami van Ingen
Kinematograf: Sami van Ingen
Editor: Sami van Ingen
Zëri: Sami van Ingen

Biografia e autorit

Born in 1964, he makes experimental films and installations based on the moving image. One of the main characteristics of his work is an examination of the cinematic apparatus itself and the boundaries within it. His works have been screened in many national and international festivals, and venues over the years. Collaborators include filmmakers Philip Hoffman and Bruce Baillie, as well as composer Petri Kuljuntausta.

Çmimet dhe Festivalet:

Tampere Film Festival 2010, Finland. Antarctic Film Festival 2010.

Kontakt

Jinx Ltd.
Hankavaarankaari 575
SF-58300 Savonranta
+358 5 0586 6337
vaningen@yahoo.com


kthehu te lista