High Hopes

High Hopes

Shpresat e larta

Mazdak Nassir, Finlandë, 2007DigiBeta, Colour, 14'

Një rrëfim mbi një çift zbulues dhe vizioni i tyre i fshehtë për rritjen e fëmijës për të fluturuar.

Shfaqja:
03 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Mazdak Nassir
Producent: Suvi Salokoski
Kinematograf: Tuomas Skopa
Editor: Jussi Rautaniemi
Zëri: Jorma Tommila, Soile Mäkelä, Sisu Pulli, Nuutti Levo

Biografia e autorit

Born 1976, studies film directing at the University of Art and Design Helsinki UIAH, School of Motion Picture, Television and Production Design. High Hopes is his second short film.

Çmimet dhe Festivalet:

Short Film Market, Cannes Film Festival 2008, France. Tampere Film Festival 2008, Finland. Leeds International Film Festival 2007, U.K.

Kontakt

Short Film Market, Cannes Film Festival 2008, France. Tampere Film Festival 2008, Finland. Leeds International Film Festival 2007, U.K.


kthehu te lista