Kaveri

Kaveri

A MATE

Teemu Nikki, Finlandë, 200735mm, B&W, 7'

Pera dëshiron të provojë diç të përdredhur në banjën e tij dhe e lut mikun e tij t'i ndihmojë. Gruaja e tij kthehet më herët në shtëpi.

Shfaqja:
02 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Teemu Nikki
Producent: Teemu Nikki
Kinematograf: Jurki Arnikari
Editor: Teemu Nikki
ZĂ«ri: Sami Kiiski

Biografia e autorit

32 years old. Pig farmer’s son. Has directed plenty of commercials and music videos. Has also made some short films.

Çmimet dhe Festivalet:

Clermont-Ferrand 2008, France. Edinburgh International Film Festival 2008, UK. Torino Int’l Gay & Lesbian Film Festival 2009, Torino, Italy. Seattle International Film Festival 2008, USA.
Special Jury Prize for Short Film.

Kontakt

It´s Alive Productions
Heinäsintie 79
08700 Lohja
+358 50 5264 304
teemu.nikki@itsalive.fi


kthehu te lista