Elonkorjuu

Elonkorjuu

THE HARVEST

Sami Korjus, Finlandë, 200635mm, Colour, 15'

Për një kohë të gjatë, fermerja Anja Huovinen e ka duruar rakinë dhe muhabetet e kota të burrit të saj përtac. I ka gëlltitur të gjitha dhe është përqendruar në punën e saj. Megjithatë, çdo gjë ka kufi. Kur burri nuk ia vë mendjen mendimeve të saj, ajo...

Shfaqja:
05 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 18:00

Kategoria:
Made In Finland

Regjisor: Sami Korjus
Producent: Ilkka Mertsola
Kinematograf: Jussi Syrjä
Editor: Timo Linnasalo
Zëri: Jouko Lumme

Biografia e autorit

"Harvest" is Sami Korjus' first professional film.

Çmimet dhe Festivalet:

Tampere Film Festival 2008. Festival de Cine de Huesca 2010, Spain. Motovun Film Festival 2009, Croatia. The Miyukino Film Festival 2009, Nagano, Japan.

Kontakt

Sputnik Oy
Museokatu 13 A
00100 Helsinki
+358 9 68 77 100
sputnik@sputnik.fi


kthehu te lista