Beyond This Place

Beyond This Place

Kaleo La Belle, Zvicër, 201035mm, Colour, 95'

"I pirë për 40 vite" është fjalia të cilën Cloud Rock La Belle e përdor për ta përshkruar jetën e tij. Konsumimi i drogës dhe çiklizmi intensiv janë dy gjërat e vetme të cilave Cloud u kishte qëndruar besnik gjatë gjithë jetës së tij. Tani, djali i tij Kaleo La Belle, e sfidon babanë ekscentrik në një udhëtim me biçikleta. Gjatë çiklizmit nëpër Pacific Northwest (Veriperëndimin Paqësor), Kaleo e vë në dyshim kërkimin e Cloud-it për të vërtetën dhe kërkon justifikim për mungesën e babait në jetën e tij. "Përtej këtij vendi" e hulumton marrëdhënien e dështuar babë-bir në mes Kaleo-s dhe Cloud Rock-ut dhe pyet: a ka qenë koncepti hipik i lirisë përfundimisht i suksesshëm.

Shfaqja:
02 Gusht, Kino ne Lum, 20:15

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Kaleo La Belle
Producent: Patrick M. MĂĽller, Sebastian Zembo
Kinematograf: Kaleo La Belle, Simon Weber
Editor: Tania Stöcklin
ZĂ«ri: Stephan Heiniger

Biografia e autorit

Born in Maui, Hawaii, Kaleo La Belle studied fine arts in New York and film making in Switzerland. Based in Switzerland,
the Director of documentary films "Crooked River" and "Beyond This Place", works internationally as a director and
cinematographer of documentary films.

Çmimet dhe Festivalet:

Visions du RĂ©el 2010. Hot Docs 2010. 50th Krakow International Film Festival 2010. Silverdocs Documentary Festival 2010.

Kontakt

DOCMINE Productions AG
Muehlebachstrasse 164
8034 Zurich, Switzerland
+41 44 269 62 81
patrick.mueller@docmine.com


kthehu te lista