La bocca del lupo

La bocca del lupo

The Mouth of the Wolf

Pietro Marcello, Itali, 200935mm, Colour, 76'

Duke e bërë për vendlindjen e tij atë që Terence Davies e kishte bërë në mënyrë aq brilante për Liverpulin në filmin "Mbi kohën dhe qytetin", regjisori Marcello ndërthur filmime të reja me të vjetra – disa shumë të vjetra – në një kaleidoskop mbresëlënës dhe të shpërblyer të historisë gjenovase. Në zemër të qytetit: një nga rrëfimet më të çuditshme dhe prekëse të dashurisë, të shfaqur kohëve të fundit në film, në mes një ish të burgosuri dhe një transseksuali ish narkoman. Bëhuni gati të mbeteni pa fjalë.

Shfaqja:
01 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 16:00

07 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 16:00

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Pietro Marcello
Producent: Nicola Giuliano, Francesca Cima, Dario Zonta
Kinematograf: Pietro Marcello
Editor: Sara Fgaier
Zëri: Manuele Vernillo

Biografia e autorit

Born in Caserta, Italy on July 2, 1976. He studied at the Accademia di Belle Arti in Naples.

Çmimet dhe Festivalet:

Berlinale 2010. Torino Film Festival 2010. Edinburgh Int’l Film Festival 2010. Doc Point- Helsinki Documentary Film Festival 2010.

Kontakt

MK2
55, rue Traversière,
75012 Paris FRANCE
+33-1-44 67 30 30
intlsales@mk2.com


kthehu te lista