The Shutdown

The Shutdown

Adam Stafford, Britania e Madhe, 2009DigiBeta, Colour, 10'

Alan Bisset kujton përvojën e jashtëzakonshme të rritjes pranë një fabrike petrokimike, ndër më të mëdhatë në Evropë, si dhe përvojën shqetësuese të eksplodimit që ia deformoi babanë përkohësisht.

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Bahce, 22:15

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Adam Stafford
Producent: Peter Gerard, Leo Bruges
Kinematograf: Leo Bruges
Editor: Peter Gerard, Leo Bruges, Adam Stafford
Zëri: Adam Stafford

Biografia e autorit

Filmmaker and musician from Falkirk, Central Scotland. After studying Film and Photography at Napier University, he formed the band Y'all is Fantasy Island who have, to date, issued four critically-lauded albums, including a collection of film soundtrack work.

Çmimet dhe Festivalet:

Silverdocs, Edinburgh, IDFA, Encounters, Go Short, Oberhausen.

Kontakt

Accidental Media
109/1 Swanston Road, Edinburgh, EH10 7DS, UK
+44 7859008643
production@accidental.tv


kthehu te lista