1000 Voices

1000 Voices

Tim Travers Hawkins, Britania e Madhe, 2009DigiBeta, Colour, 9 min

Mesazhet me zë dëgjohen në një telefon të braktisur në bodrumin e një ministrie të qeverisë. Përmes telefonit, kërkuesit e azilit, që presin pa e ditur deri kur duhet të presin në qendrat kolektive anembanë Mbretërisë së Bashkuar, fillojnë ta thyejnë qetësinë. Gjatë dëgjimit të fjalëve të tyre, përvojat u materializohen me pamje të errëta e si në makth.

Shfaqja:
04 Gusht, Kino Lumbardhi, 14:00

05 Gusht, Kino Bahce, 20:15

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Tim Travers Hawkins
Producent: Andy Noble
Editor: Iloobia
Zëri: Jiri Slavik

Biografia e autorit

Trained as a filmmaker in Buenos Aires and Cuba, he has since worked on a number of international productions in Latin America, Germany, Portugal, the UK & the USA. He has directed a compelling series of works comprising documentaries, dramas and non-narrative work that have picked up several international awards.

Çmimet dhe Festivalet:

Sheffield doc/fest 2009. Encounters 2009. Tampere 2010. HotDocs 2010, Silver Dragon for best Animation at 50th Krakow Film Festival 2010.

Kontakt

Andy Noble
35 Norman Road, Canterbury, CT13LX, UK
44794640147
timtravershawkins@gmail.com


kthehu te lista