If These Walls Could Talk

If These Walls Could Talk

Anna Rodgers, Irlandë, 2010HD, Colour, 13'

Ky film i shkurtër drithërues dhe vizuelisht mbresëlënës eksploron disa spitalet e braktisura anembanë Irlandës. Zërat e ish-pacientëve afatgjatë i mbushin korridoret, ende duke mos ia dalë t’i kuptojnë rrethanat që i sollën këtu.

Shfaqja:
03 Gusht, Kino Bahce, 20:15

04 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 14:00

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Anna Rodgers
Producent: Siobhan Ward
Kinematograf: P.J. Dillon
Editor: Tony Cranstoun
Zëri: Hugh Rodgers

Biografia e autorit

Anna is a director and producer with Crossing the Line Films. She is producer on Alan Gilsenans feature documentary "The Yellow Bittern - The Life And Times Of Liam Clancy".

Çmimet dhe Festivalet:

Siverdocs 2010. Cork, Int’l Film Festival Ireland 2010. IFI Stranger Than Fiction Ireland 2010 – Best Short Film.

Kontakt

Crossing the Line Films
Asife Carey
+353.1.2875394
annadirect@gmail.com


kthehu te lista