Albert's Winter

Albert's Winter

Andreas Koefoed, Danimarkë, 2009HD, Colour, 30'

Alberti është pranë dritares, duke e shikuar borën si vallëzon në dimrin e ftohtë. Tetë vjeçar dhe me botën mbi supe. Nëna e tij është e sëmurë dhe duke iu nënshtruar hemoterapisë. Albertit nuk i flitet për këtë. Ndërkohë, prindërit e tij dëshirojnë që ai të regjistrohet në shkollë kori.

Shfaqja:
03 Gusht, Shtëpia e Kulturës, 16:00

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Andreas Koefoed
Producent: Caroline Blanco
Kinematograf: Niels Thastum
Editor: Jacob Schulsinger
Zëri: Sylvester Holm, Jakob Garfield

Biografia e autorit

Born in 1979 in Copenhagen, he graduated in 2009 as Documentary Director from The National Film School of Denmark. He also has a BA in Sociology from Copenhagen University in 2004. Andreas has directed, filmed and edited documentary films since 2001.

Çmimet dhe Festivalet:

CPH: DOX, IDFA, Premiers Plans, Danish Doc Award.

Kontakt

The National Film School of Denmark
Theodor Christensens Plads 1
+45 32686400
elr@filmskolen.dk


kthehu te lista