Unearthing the Pen

Unearthing the Pen

Carol Salter, Uganda, Britania e Madhe, 2009HD, Colour, 12'

Locheng, bari i ri në Ugandën veriore është i etur të mësojë të lexojë dhe shkruajë, por gjasat nuk i ka të mira. Dyzet vite më parë, pleqëria fisnore e varrosi lapsin, duke e mallkuar fjalën e shkruar.

Shfaqja:
04 Gusht, Kino Bahce, 20:15

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ndërkombëtar

Regjisor: Carol Salter
Producent: Carol Salter
Kinematograf: Carol Salter
Editor: Carol Salter, Emiliano Battista
Zëri: Carol Salter

Biografia e autorit

Is a graduate of the National Film and Television School. Since then she has worked as a freelance director and film editor. For the last fifteen years she has combined her passion for editing on various award winning shorts, features and documentaries, with directing her own films.

Çmimet dhe Festivalet:

IDFA 2009. Sheffield Doc/fest, UK 2009. Birds Eye Film Festival UK 2010.

Kontakt

Rock Salt Films
Carol Salter
+44(0)7961 154877
info@rocksaltfilms.com


kthehu te lista