1717 Kilometrov Poletja 2009

1717 Kilometrov Poletja 2009

1717 Kilometers of Summer 2009

Jurij Meden, Slloveni, Kroaci, Bosnje-Hercegovinë, Serbi, Mali i Zi, Kosovë , 2010Mini DV, Colour, 27'

Xhirimet me Super 8mm të një vere përplot me ekskursione idiote, qëllime të rrejshme, mbeturina pa kontroll, dashuri zhgënjyese, mangësitë irrituese personale, asociimet gjysmake, por prapëseprapë një verë e paharrueshme dhe e këndshme. Gjithashtu, film rrugëtimi, romancë, eksperiment, poemë pa kuptim dhe ndjeshmëri, pa ritëm e rimë...

Shfaqja:
05 Gusht, Kino ne Lum, 20:15

Kategoria:
Gara e Dokumentarit Ballkanik

Regjisor: Jurij Meden
Producent: Jurij Meden
Kinematograf: Jurij Meden, Vlado Å kafar
Editor: Jurij Meden
ZĆ«ri: Paulo Raposo

Biografia e autorit

Jurij Meden, born in Ljubljana (1977), film worker.

Kontakt

KINO!
Na jami 11, 1000 Ljubljana
urednistvo@e-kino.si


kthehu te lista