Socarrat

Socarrat

David Moreno, Spanjë, 200935mm, Colour, 12'

Të gjithë ne kemi fshehtësi. Të gjithë kemi familje. Të gjithë jemi në kërkim të lumturisë. Çka nëse i ndajmë fshehtësitë dhe e kërkojmë lumturinë së bashku?

Shfaqja:
02 Gusht, Kino Bahce, 20:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: David Moreno
Producent: Raquel Pedreira
Kinematograf: Juan Hernández
Editor: RaĂşl de Torres
ZĂ«ri: No Problem / Wildtrack

Biografia e autorit

Born in Villarrobledo (Albacete, Spain) in 1977, David Moreno studied Audiovisual Communication at Madrid’s Universidad Complutense. He wrote his first screenplay “Remolinos” under the auspices of the Canal + Guiones project. Ever since, he has been combining writing feature film scripts like La Boda with screenplays for successful television series and working as a director on music videos and commercials.

Çmimet dhe Festivalet:

Palm Springs Int’l ShortFest 2010, USA. Montréal World Film Festival 2009, Canada. Festival de Cine de Madrid 2009, Spain. Thess Int’l Short Film Festival 2009, Greece. Brest European Short Film Festival 2009, France.

Kontakt

ALMAINA PRODUCCIONES,
arr.27/08, dep.07/09, Spain
socarrat@almaina.tv


kthehu te lista