Händelse vid bank

Händelse vid bank

Incident by a Bank

Ruben Ă–stlund, Suedi, 201035mm, Colour, 12'

Rikonstruktim i detajuar dhe qesharak i një plaçkitje të dështuar banke në qershor të vitit 2006. Një studim në kohë reale me mbi 96 njerëz që përcjellin koreografi të përpiktë përpara kamerave.

Shfaqja:
05 Gusht, Kino në Kala, 20:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Ruben Ă–stlund
Producent: Marie Kjellsson, Erik Hemmendorff
Kinematograf: Marius Dybwad Brandrud
Editor: Ruben Ă–stlund

Biografia e autorit

Born in Styrsö, an island off Sweden’s west coast in 1974, he studied film and photography at Gothenburg University. A proficient skier, he previously made a series of winter sport shorts “Free Radicals 1-3”. His feature film debut was with “Gitarrmongot” in 2004; his second feature, “De Ofrivilliga” screened in Cannes (Un Certain Regard) in 2008.

Çmimet dhe Festivalet:

Sydney Film Festival, Australia. Hamburg International Short Film Festival, Germany. Krakow Film Festival, Poland. VIS – Vienna Independent Shorts, Austria. Timishort Film Festival, Romania. International Short Film Festival Oberhausen, Germany. IndieLisboa, Portugal. Aspen Shortsfest, USA. Berlin International Film Festival, Germany.

Kontakt

Plattform Produktion
Vallgatan 9D
S-41116 Göteborg
+46 31 7116660
marie@plattformproduktion.se


kthehu te lista