Vivre encore un peu...

Vivre encore un peu...

Live a bit longer…

David Lambert, Belgjikë, 2009Betacam SP, Colour, 15'

Në orët e hershme të secilës natë, derisa i dashuri i tij, Pierre, është duke fjetur lartë, Nico punon me babanë e tij bukëpjekës. Papritmas bie në tokë...

Shfaqja:
03 Gusht, Kino ne Lum, 22:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: David Lambert
Producent: Jean-Yves Roubin
Kinematograf: Hicham Alaouié
Editor: Yannick Leroy
Zëri: Keng-Way Chang Chik-Tê, Leny Andrieux

Biografia e autorit

Born in 1974 in Belgian Ardennes, he graduated in Languages and Romanic Literatures at the University of Liège. He started working in theater as a playwright, and then as a set designer. At thirty he turned to scriptwriting. He had been working for 2 years in a children’s show for the RTBF, "Ici Blabla" before teaming up with numerous French and Belgian directors for screenplays of feature films.

Çmimet dhe Festivalet:

Milan International Film Festival 2009, Italy. Mediawave – Int’l Film and Music Festival 2010, Hungary.

Kontakt

11 b quai Churchill
4020 Liege Belgique
infos@frakas.be


kthehu te lista