La Autoridad

La Autoridad

The Authority

Xavi Sala, Spanjë, 201035mm, Colour, 9'

Një familje spanjollo-marokene në pushime, ndalohen nga policia. Pas kërkimeve poshtëruese, asgjë më nuk do të jetë e njëjtë.

Shfaqja:
03 Gusht, Kino ne Lum, 22:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Xavi Sala
Producent: Xavi Sala
Kinematograf: Pere Pueyo
Editor: Álex F. Capilla
Zëri: Di Óscar Segovia, Álex F. Capilla & Nacho Royo-Villanova

Biografia e autorit

Born in Alacant in 1977, he has a university degree in Communications. He has written screenplays for feature films:“Viatge d'estudis” and "Bienvenida, María". He has also worked as a screenwriter in popular TV series and shows, and has organized screenplay labs for students. He's directed 6 short films, all them have participated in many festivals around the world and have won numerous awards.

Çmimet dhe Festivalet:

Special Jury Mention – Videoconcorso Francesko Pasinetti 2010, Italy. Certamen Cinemalaga 2010, Spain. Best Int’l Short Film – 20Min|Max Short Film Festival 2010, Germany.

Kontakt

PROMOFEST
www.promofest.org
info@promofest.org


kthehu te lista