Hranice

Hranice

Borders

Gyorgy Kristof, Republika Çeke , 200916mm, B&W, 5'

Rrëfim mbi (vetë) sakrificën amënore në situatë të vështirë në mjedis të egër, por metaforik.

Shfaqja:
01 Gusht, Kino ne Lum, 22:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Gyorgy Kristof
Producent: Veronika Kührová, Jakub Sláma
Editor: Jan Kulka
Zëri: Ondrej Belica

Biografia e autorit

Second-year film-directing student at FAMU in Prague. While studying philosophy at the Arts Department, he worked for daily news as a reporter. Worked as an AD on couple of international productions in Hungary.

Çmimet dhe Festivalet:

Fresh Film Fest Karlovy Vary/Carlsbad 2009, Czech Republic. Best 1st-year movie – Famufest Prague 2009, Czech Republic. Faludi International Youth Film Festival and Photography Competition Budapest, Hungary. Go Short 2010, Holland. East End Film Festival London 2010, UK.

Kontakt

FAMU
Smetanovo nabr. 2, 116 65 Praha 1, CZ
vkuhrova@gmail.com


kthehu te lista