Laura’s Party

Laura’s Party

Simon Jaquemet, Zvicër, 200935mm, Colour, 20'

Laura nesër do t’i bëjë 16 vjet. Ajo ka dëshirë ta festojë ditëlindjen me shokët e saj dhe të dashurin Raoul: disko, alkool e Playstation. Por në shtëpinë e saj mbretëron kaosi: babai i saj, prind i vetëm, ka pasur gjithashtu aheng një natë më parë dhe e ka sjellë të dashurin e tij për herë të parë në shtëpi.

Shfaqja:
05 Gusht, Kino në Kala, 20:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Simon Jaquemet
Producent: Philippe Graber, Christoph Kohler
Kinematograf: Gabriel Sandru, Carlotta Steinmann
Editor: Claudio Cea, Simon Jaquemet
Zëri: Peter Broker, Simon Jaquemet

Biografia e autorit

Born in 1978 in Zurich, he attended Preparatory course at HGKZ (Hochschule für Gestaltung und Kunst Zürich) in 2000, later attending the HGKZ, Film and Video Department in 2001, receiving the HGKZ degree in 2005.

Çmimet dhe Festivalet:

Worldwide Shortfilm Festival Toronto 2010, Canada.

Kontakt

Graber Filme GmbH
Agnesstrasse 39
CH – 8004 Zürich
info@graberfilme.ch


kthehu te lista