Dem Besten aller Väter

Dem Besten aller Väter

The Best Father Ever

Türker Süer, Gjermani, 2010DigiBeta, Colour, 21'

Një incident – tri perspektiva. Por njerëzit nuk janë në gjendje ta tregojnë të vërtetën. Ata e rrejnë edhe vetveten. Ecim nëpër tri realitete të ndryshme: i biri, babai dhe pronari i barit. Në mes episodeve, secili e shpreh mendimin e vet. Deklaratë kundër deklarate. Një dialog ndriçues fillon.

Shfaqja:
03 Gusht, Kino ne Lum, 22:15

Kategoria:
Gara e Filmit Të Shkurtë

Regjisor: Türker Süer
Producent: Ute Dilger
Editor: Niko Hartmann
Zëri: Sebastian Woithe

Biografia e autorit

Born in Cologne, Germany, he worked in Hamburg and Paris as copywriter, production-assistant and assistant-director. Participant of the Berlinale Talent Campus 2006 and scholarship receiver at the Cité Internationale des Arts Paris, he is currently studying at the Academy of Media Arts Cologne (KHM).

Çmimet dhe Festivalet:

Filmfestival Max-Ophüls-Preis, Saarbrücken, Germany. International Film Festival Ankara, Turkey.

Kontakt

Academy of Media Arts
Peter-Welter-Platz 2, 50676 Cologne, Germany
dilger@khm.de


kthehu te lista