T

T├ő JETOSH N├ő GETO
LIVING IN A GHETTO

Luan Shllaku, Fatmir Curri, Augustin Palokaj, Dimitir Bushati, Artan Hara├žia, Kosovë

Tabakm├Ądchen
Tobacco Girl

Biljana Garvanlieva, Gjermani

The Cove

Louie Psihoyos, SHBA

The Darkness of Day

Jay Rosenblatt, SHBA

The Drowning Sea

Khavn De La Cruz , Filipinet

The Edge of Dreaming
Tehu i ëndërrimit

Amy Hardie, Skoci

The Kids Grow Up
Fëmijët rriten

Doug Block, SHBA

The Most Dangerous Man in America: Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers
Njeriu më i rrezikshëm në Amerikë: Daniel Ellsberg dhe Letrat e Pentagonit

Judith Ehrlich, Rick Goldsmith, SHBA

The Notion of Immanent Causation

├ôskar Arnarson, Islandë, Kosovë

The Oath

Laura Poitras, USA, Jemeni

The Player

John Appel, Holandë

The Shutdown

Adam Stafford, Britania e Madhe

The Town of Badante Women

Stephan Komandarev, Bullgari

The World According to Ion B.

Alexander Nanau, Rumani

Trdnjava Evropa
Kështjella Evropë

┼Żelimir ┼Żilnik, Slloveni

Two Summers in Kosovo

Christopher Bobyn, Andrew Lampard, Kanadë

U

Ultimo

Khavn De La Cruz, Filipinet

Unearthing the Pen

Carol Salter, Uganda, Britania e Madhe

Ustanak u Jasku
Kryengritja në Jazak

┼Żelimir ┼Żilnik , Jugosllavi

V

Vanni Mouse

Tamiliam Subas, Norvegji

Venus vs. Me

Nathalie Teirlinck, Belgjikë

Viimeinen Elefanti
THE LAST ELEPHANT

Antti Laakso, Finlandë

Vikko Ennen Vappua
OVER THE FENCE

Hamy Ramezan, Finlandë

Vivre encore un peu...
Live a bit longer…

David Lambert, Belgjikë

Vllau jem
My Brother

Burim Baftiu, Kosovë

W

WAGS Wives and Girlfriends

Evi Goldbrunner, Joachim Dollhopf, Gjermani

War Don Don

Rebecca Richman Cohen, SHBA

Welcome Europa

Bruno Ulmer, Francë

Z

Zajedno
Together

Nenad Puhovski, Kroaci