T

Kamerayla Izdivac
Married to the Camera

Doğa Kılcıoğlu, Turqi

Bu Sahilde
Në bregdet

Merve Kayan, Zeynep Dadak, Turqi

Duvar
Muri

Emre Karadaş, Deniz Oğuzsoy, Turqi

Kahpe Devran
Moshë për dreq

Cahit Çeçen, Turqi

Miraz
Shpresa

Rodi Yüzbaşı, Turqi

İki Dil Bir Bavul
Rrugës për në shkollë

Orhan Eskiköy, Özgür Doğan, Turqi/Holandë

U

Unearthing the Pen

Carol Salter, Uganda, Britania e Madhe

The Oath

Laura Poitras, USA, Jemeni

Z

Six Dollar Fifty Man

Mark Albiston, Louis Sutherland, Zelanda e Re

Beyond This Place

Kaleo La Belle, Zvicër

Goodnight Nobody

Jacqueline Zünd, Zvicër

Space Tourists

Christian Frei, Zvicër

Laura’s Party

Simon Jaquemet, Zvicër

Schule in Prizren
School in Prizren

Dominik Roost, Zvicër

Die Frau mit den 5 Elefanten
Gruaja dhe 5 elefantët

Vadim Jendreyko, Zvicër/Gjermani