02 Gusht 2010

Kokteli Finlandez në DokuFest

Lancimi i programit special Made in Finland u promovua me një koktel i cili u mbajt dje (01. 08.2010). Në koktel ishin të pranishëm zyrtarë të lartë të Ambasadës Finlandeze në Kosovë, pjestarë të KFOR-it finlandez, mysafirë të festivalit dhe filmbërës si dhe kryetari i komunës së Prizrenit z. Ramadan Muja.

Programi Made in Finland shfaq 17 filma dokumentarë dhe të shkurtër finlandez që kanë për temë burrërinë. Ky program e prezanton programin special tanimë të përvitshëm të DokuFest-it.


kthehu te lista