06 Maj 2011

Çfar' dhetshi

Me rastin e edicionit të 10 jubilar të festivalit, Dokufest ju fton të merrni pjesë me punime tuaja për paraqitjen grafike të numrit dhjetë (tipografikisht, si vizatim, me fotografi apo dhe forma tjera), te cilat më vone do të shfrytëzohen për kampanjën Jubilare të festivalit, qoftë për spotin publicitar, për publikimet e festivalit, për maica, apo për web.

Të gjithë dashamirët e festivalit janë të ftuar dhe të gjithë pjesëmarrësit do të shpërblehen me nga dy bileta për shfaqjet gjatë festivalit. Ndërsa puna e autorëve të përzgjedhur do të  kreditohet dhe publikohet.

http://dokufest.com/ten/upload.php


kthehu te lista