Vllau jem

Vllau jem

My Brother

Burim Baftiu, Kosovo, 2009HD, Colour, 18'

Once upon a time, an eagle’s egg fell from its nest on the ground, close to few duck eggs. A few days later, when eggs hatched, the duck saw that one of the little birds was different, but she accepted it. So the eagle grew up among the ducks – basically growing up as a duck, she even learnt how to quack. One day the eagle grew up really big, looked up and saw an eagle flying in the sky and said to herself: “I wish I could fly, too”. This way, the eagle spent her entire life on the ground living as a duck, not knowing she could fly, too.

Screening:
05 August, Kino Lumbardhi, 18:00

Category:
National Competition

Director: Burim Baftiu
Producer: Blerim Gjoci
Cinematographer: Artan Korenica
Editor: Besart Gerbeshi
Sound: Trimor Dhomi

Director's Biography

Lindi në Gjilan. Në Fakultetin e Arteve u regjistrua ne vitin 2004 në degën regji e filmit ku edhe diplomoi. Si regjisor dhe skenarist ka punuar me shumë televizione kombëtare dhe të huaja duke përfshirë edhe bashkpunimin e suksesshëm me televizionin B92 të Beogradit. Filmat e tij janë pjesëmarrës dhe fitues të shumë fetstivaleve vendore dhe ndërkombëtare.

Festivals and Awards:

9/11 Festival Prishtina.

Contact

Prishtina Film
Qamil Hoxha 2/3
038 226644
bgjoci@yahoo.com


back to list